Uge 11 turen – 2015

Vi gentager succesen: Turen går til Sölden IGEN 🙂

collageKøb turen her

  • Uge 11 (7. – 14. marts) 2015.
  • 4km fra Sölden og 7 km fra Obergurgl i bunden af Ötztall dalen.
  • Telemarkforum har lejet et helt hus med mulighed for madlavning.
  • 100m til gratis skibus, der kører til Sölden (33 lifte, 140km piste.  1400-3250moh) samt den anden vej op til skiområdet Obergurgl  (20 lifte, 110km piste. 1800-3080moh).
  • Gode muligheder for skitouring og måske en skibestigning af Wildspitze 3768moh.
  • Plads til alle – Begyndere som prof’er! Vi vil undersøge muligheden for guides til dem der føler sig mest trygge med deres selskab.
  • Der vil være fælles afterski, festaften, faste kagedage af vores mesterkagebagere til eftermiddagshygge og andre sjove planlagte og spontane indslag i løbet af ugen.

Pris for bolig: ca. 1700kr pr. person der skal betales inden 24. dec.

Liftkort 6 dage: 256euro

Transport: Deltagerne sørger selv for logistikken. Fly til Insbruck og ekspresbus til Sölden er letteste løsning. Flyprisen afh. af, hvornår der bookes. Shuttlebus tur/retur Insbruck – Sölden koster ca. 300kr. (Sidste år kunne det gøres for 2600 pr person med ski hos Slopetrotter.dk)

Der er 1154km i bil fra Flensborg til Sölden så I kan også finde sammen i biler.

Hytten:

Hytten vi har booket er en træhytte, hvor der er plads til 21 personer med 9 soveværelser, hvor vi fordeler os, så det kommer til at passe med hvem der gerne vil sove hvor, og med hvem. Der er i alt 5 dobbeltværelser, ét 3-mands værelse og 2 4-sengs værelser. Hytten indeholder et stort køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikroovn, fryser, el-kedel og køleskab. Desuden er der et gammelt brændekomfur. Hytten har en stor spisestue med borde, stole og bænke, hvor vi spiser og tilbringer de hyggelige aftener sammen med turplanlægning, kagespisning, underholdning og forskellige spil. I hytten er der også et skirum og et stort forrum til skistøvler, jakker, bukser og hvad vi ellers må have på af grej når vi er ude. Udenfor hytten er der gode parkeringsmuligheder, og en stor terrasse, hvor vi kan nyde sidste eftermiddagssol med en kold øl eller sodavand i hånden.

Klik her for info om hytten:

Billeder fra sidste år

De praktiske detaljer:

Maden deles vi om, hyggen er vi fælles om… Men som vi alle ved: No friends in powder!

Når du er tilmeldt inviteres du til en facebook gruppe hvor resten af koordineringen foregår.

Mange hilsner Stephanie de Fontenay og Trine Høgh

uge 11