Transport

Bus Gardermoen – Hemsedal (flybus)

Der vil igen i år være mulighed for at tage bus fra Gardermoen (Oslos lufthavn) onsdag aften til Hemsedal. Bussen vil afgå den anden vej tidligt søndag eftermiddag fra Veslestølen, så man kan nå et fly hjem søndag aften.

  • Pris 500 kroner (2017-pris).
  • Afgang Gardermoen, onsdag ca. kl. 21.00
  • Busserne venter på ankomst: SAS 20.20 og Norwegian 20.20.

Afgangstidspunktet ligger fast, og det er derfor vigtigt, at du går direkte ud til bussen, så snart du har fået dine ting, ellers kører den uden dig.

Hvis din bagage mangler, så skynd dig at få den meldt savnet og kom ud til bussen.

Husk, at vi er en frivillig forening, så alt, hvad vi laver fungerer som tilbud til jer. Det er jeres eget ansvar at komme med bussen osv.

  • Retur til Gardermoen, ankomst søndag ca. kl. 18.00

Bussen kører tilbage i god tid om søndagen, men vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt (pga. norsk vintervejr og trafik). Find derfor en hjemrejse, der giver dig tid at løbe på.

Bus København-Hemsedal

Pris 1250 kr. (2017-pris)

Afgang ca. kl. 18.00, onsdag den 6. december, Sjælør St.

Ankomst Kbh. mandag ca. kl. 7.00

Skileje-bus i Hemsedal

Ligesom sidste år vil en shuttlebus køre folk til skilejen torsdag morgen. Dette er indregnet i festivalens pris, primært betalt af busbrugere.

Vi har koordineret bustiderne med skiudlejen, for at det kommer til at fungere bedre. Der vil således blive nogle tidsrum, hvor man er tvunget til at benytte shuttlebussen (fra kl. 7 torsdag morgen), så vi får fordelt folk, da udlejningen aldrig kommer til at kunne håndtere 200 mennesker på én gang. Dette er for at undgå, at I spilder tiden på at stå i kø.

Skiudlejen er meget indstillet på at samarbejde og optimere logistikken. Telemarkforum stiller desuden med 1-2 mand til at svare på spørgsmål om udstyr og tilpasning.

SAS Sportsaftale

Capture

Der er lukket for kommentarer.