Telemark-workshop: Kursus i uge 19 2018

Kurset er 8 dage på ski, med fuld undervisnings program. Kurset er baseret på egenfærdighed og færdigheder i skitouring. Der er mulighed som alpenist at træne op til eksamen af andet glideredskab. Undervisningen starter lørdag og kurset slutter efterfølgende lørdag.

1. Egenfærdighed:

Fagligt indhold: – Fart tilvæning og træning i dynamisk skiløb. Man skal ikke være ekspert for at deltage, men være klar på at presse fart og teknik 15-25%. Der bliver gennemgang og træning dynamisk skiløb i korte og lange sving.

Derudover bliver der træning i styring af skiløb på hårdt underlag.

På kurset har du mulighed for at tage telemark som 2. glideredskab, som kræves i forbindelse med Den Danske Skiskoles alpine uddannelse. Det anbefales at læse den alpine manual inden kursets begyndelse.

2.Skitouring.

Fagligt indhold: – Telemarksvingets forskellige tekniker i svært og forskelingt terræn.
Offpiste-/sikkerheds skitouring med skind/fella – praktisk og teoretisk undervisning i skitouring.

Tilmelding til kurser

Kursuskalenderen finder du under “DDS Kurser”. 
Her går du ind under det kursus du ønsker at tilmelde dig og trykker derefter på “Tilmelding til dette kursus” nederst på siden.

Spørgsmål rettes til kontoret i Den Danske Skiskole vedr. kursus tilmelding og praktiske informationer eller spørgsmål af faglig karakter til:

Søren soren@essendrop.com tlf.+4540936969.

Indkvartering og ophold

Indkvarteringen vil ske på enten Thermal Badhotel Kirchler eller på Alpenbad Hohenhaus, der er et 4-stjernede hotel. Der er lækker morgen buffet med alt og 3 retters aftensmad.

Om eftermiddagen før middagen er der masser af god sportslig alpestemning, med mulighed for bjergløb, vandreturer og bjerghygge. På hotellet er saunaer, dampbad. Der afholdes en stor midt uge fest ”afterski”

  • Rejse: Bus eller kør selv.
  • Afrejse: fredag d.04. maj. Hjemrejse: lørdag d.12. maj. 2018.
  • Pris: inklusivt ½ pension, undervisning og transport. 8500kr
  • Sted: Hintertux I Østrig.
  • Tilmeldings og betalingsfrist: www.dendanskeskiskole.dk

Der er lukket for kommentarer.