Telemark Teknik/Workshop kursus i uge 20, 2019

Kurset er 8 dage på ski, med fuld undervisnings program. Kurset er baseret på egenfærdighed, teknik og færdigheder til skitouring. Der er mulighed som alpenist at træne op til eksamen af andet glideredskab. Undervisningen starter lørdag og kurset slutter efterfølgende lørdag.

  1. Egenfærdighed:

Fagligt indhold: – Basis telemark teknik og træning i dynamisk telemark skiløb. Man skal ikke være ekspert for at deltage.

 

Derudover bliver der træning i styring af skiløb på forskelligt underlag og terræn.

På kurset har du mulighed for at tage telemark som andet glideredskab, som kræves i forbindelse med Den Danske Skiskoles alpine uddannelse. Det anbefales at læse den alpine manual inden kursets begyndelse.

2.Skitouring.

Fagligt indhold: – Telemarksvingets forskellige sving typer i forhold til forskellige sneforhold.

Offpiste-/sikkerheds skitouring med skind/fella – praktisk og teoretisk undervisning i skitouring.

Tilmelding til kurser

Kursuskalenderen finder du under “DDS Kurser”. Her går du ind under det kursus du ønsker at tilmelde dig og trykker derefter på “Tilmelding til dette kursus” nederst på siden.

Spørgsmål rettes til kontoret i Den Danske Skiskole vedr. kursus tilmelding og praktiske informationer eller spørgsmål af faglig karakter til:

Søren soren@essendrop.com tlf.+4540936969.

 

Indkvartering og ophold

Indkvarteringen vil ske på enten Thermal Badhotel Kirchler eller på Alpenbad Hohenhaus, der er et 4-stjernede hotel. Der er lækker morgen buffet med alt og 3 retters aftensmad.

Om eftermiddagen før middagen er der masser af god sportslig alpestemning, med mulighed for bjergløb, vandreturer og bjerghygge. På hotellet er saunaer, dampbad. Der afholdes en stor midt uge fest ”afterski”

 

Rejse: Bus eller kør selv.

Afrejse: fredag d.11. maj.  Hjemrejse: lørdag d.18. maj. 2019.

Pris: inklusivt ½ pension, undervisning og transport. 8500kr

Sted: Hintertux I Østrig.

Tilmeldings og betalingsfrist:  www.dendanskeskiskole.dk