Hytter

Generelt

Der er adgang til hytterne fra onsdag kl. 17.

Det er SkiStar, der åbner dørene om eftermiddagen inden kl. 17 og lader nøglen sidde i låsen.

Bommen for at komme ind på vejen op til hytteområdet står åben fra kl. 17, så man ikke skal betale for turen op første gang.

Kommer man før kl. 17, skal man betale eller parkere i bunden af anlægget.

Der er internet i hytterne. Bemærk dog, at dækningen kan være dårlig i visse hytter (vi forsøger kontinuerligt at få udbyderen til at forbedre dette).

Hyttenavn

Mange deltagere bor med de samme venner hvert år eller har nogen, de gerne vil bo i hytte med. Derfor beder vi jer finde på et hyttenavn, som alle i jeres gruppe skriver på ved tilmelding.

Hyttenavnet er altså det “mærkat”, der viser, at I gerne vil bo i samme hytte. Vi bestræber os på at opfylde jeres ønsker, men kan ikke desværre garantere, at det altid lykkes.

Der er opstået mange sjove navne gennem tiden – vi værdsætter jeres kreativitet!

For at lette vores arbejde er det en stor hjælp, hvis I alle skriver præcis det samme navn. Vi kan godt overskue en stavefejl, men vi skal manuelt rette den.

Den endelige hyttefordeling udsendes ca. 2-3 uger før turen. Vi kan ikke garantere, at alle bliver tilfredse, men vi har meget sjældent klager. I værste fald møder du nogle nye spændende mennesker.

Solo-deltagere (hvis du ikke har en hytte/hvis du rejser alene)

Tager du til Hemsedal alene? Det er ikke noget problem! Du får hurtigt nye venner, for telemarkere er et meget socialt folkefærd.

Hvis du ikke har en aftale med nogen om at bo sammen med dem, lader du bare være med at skrive noget i feltet “hyttenavn” under tilmelding, så bliver du placeret i en hytte, hvor der er ekstra pladser.

Der er altid flere, der rejser “solo”, så du kommer ikke til at føle dig udenfor!

Hytteformand

Hytteformanden er en koordinator-rolle.

Hytteformandens opgave er at koordinere, hvem der skal medbringe hvad (mad, klude/viskestykker, sæbe osv. Se evt. vores liste med forslag), hvem der laver mad hvornår, osv.

Hytteformanden sørger også for, at der bliver hentet liftkort og infobrev i starten af festivalen.

Læs også FAQ’erne: