Telemarkfestival 2021

Medlemskab: http://www.telemarkforum.dk/medlemskab/

Vi åbner således kl. 10 i dag, for vinteren står for døren 🙂 Telemarkfestival: http://www.telemarkforum.dk/telemarkfestival/

Vi skal som altid afsted i anden weekend af december 9-12 december, så spænd allerede nu støvlerne og få trænet nogle lunges og squats, for du får brug for dem efter en liiiiidt for lang pause.

Vi følger udenrigsministeriets rejsevejledning og eventuelle opdateringer, både i henhold til transit i Sverige og indrejse i Norge. (Der kan læses mere her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/norge/)

Og for at komme med på turen, skal man være medlem.
I år har vi ændret lidt på vores medlemsskab, så det er ikke længere muligt med familiemedlemskab, medlemskabet er nu blevet individuelt. 

Aflysning af Telemarkfestival 2020

Kære Alle

Grundet den så velkendte COVID-19 situation, har vi i bestyrelsen allerede nu måtte træffe den trælse beslutning, at efter 26 år med Telemarkfestival kan vi ikke afvikle den som vi plejer.

At samle mange forskellige mennesker/grupper/familier i hytter, virker ikke til at være en smart ferieplan den næste lange periode. Fællesspisning, vaffelarrangement, samlet transport i fly/bus og lokal “shuttlebusseri” virker heller ikke lige til højrebenet i disse tider.

Vi går nu i dialog med Skistar om vi kan tilbyde et alternativ for jer som enkeltgrupper, det vender vi tilbage med i løbet af september.

Vi er naturligvis 100% på at afvikle Telemarkfestival – som vi kender den – i 2021!!!

Med løftet hæl
Telemarkforum Bestyrelse
Andreas, Katrine, Stephanie, Thomas

Telemarkforum er Danmarks største skiklub for telemarkløbere. Telemarkforum har siden 1995 fungeret som et samlingssted for alle med interesse for telemark, uanset om man er begynder eller ekspert, eller om man er til offpiste, konkurrence eller fjeldture.